Uvjeti poslovanja

1. Narudžba
Nakon izvršenja narudžbe dobit ćete u roku 24 sata potvrdu narudžbe mailom na vašu elektronsku adresu ili sms-om na vaš mobilni telefon. Ako želite promijeniti narudžbu ili odustati od nje, kontaktirajte nas u roku 12 sati od trenutka naručivanja na info@bathmate.hr.

Ako Kupac u dogovorenom roku ne povuče svoju narudžbu smatra se da je ugovor o kupovini proizvoda između Kupca i Prodavatelja (Spletna fuzija d.o.o.) sklopljen.

Prodavatelja je dužan u dogovorenom roku pošiljku zapakirati i poslati. Proizvod će biti poslan isti dan kada primite potvrdu narudžbe ukoliko se radi o radnom danu, a ako je neradni dan, proizvod će Vam biti poslan prvi slijedeći radni dan. Službeni rok dostave na koji se obavezuje Hrvatska pošta je 3 dana.

2. Dostava
Prodavatelj će dostaviti proizvod poštom u dogovorenom roku od 3 dana. Pošiljke dostavlja Hrvatska pošta.

3. Plaćanje
Plaćanje pouzećem. Pošiljke se šalju preporučeno s otkupninom. Plaćanje pri preuzimanju. Hrvatska pošta naplaćuje troškove transakcije u visini od 1,83% (min 5kn) na otkupnu vrijednost paketa sukladno cjeniku usluga gotovinskog platnog prometa. Ti troškovi su već uključeni u cijenu navedenu na web stranici. U slučaju plaćanja po predračunu postotak se ne zaračunava.

4. Popusti
Prodavač snosi trošak poštarine. Proizvodi : traka za tuširanje i sistem za čišćenje se pri kupovini u kompletu obračunavaju sa popustom. Cijene možete pogledati u obrascu narudžbe.

5. Pravo na odustajanje od kupovine i povrat proizvoda
Kupac može prema Zakonu o zaštiti potrošača jednostrano raskinuti ugovor o kupovini sklopljen putem interneta ili elektroničke pošte ne navodeći razloge raskida ugovora u roku od 14 dana od datuma primitka proizvoda/pošiljke.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora Kupac može ispuniti ovdje. Kupac može jednostrano raskinuti ugovor pisanim putem koristeći navedeni obrazac, slanjem poruke putem elektronske pošte na elektronsku adresu: info@bathmate.hr ili slanjem pisane obavijesti na adresu sjedišta Prodavatelja Špansko 32, 10090 Zagreb. Pisana obavijest mora sadržavati podatke o proizvodu koji se želi vratiti, kopiju izdanog računa za proizvode koji se vraćaju te broj računa Kupca za povrat novaca. Po raskida ugovora Kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod Prodavatelju, a Prodavatelj je dužan najkasnije u roku 30 dana od primitka pisane obavijesti o raskidu ugovora vratiti Kupcu cjelokupan iznos koji je Kupac do trenutka raskida platio na temelju ugovora umanjen za troškove dostave proizvoda. Vraćeni proizvod za koji se traži povrat uplaćenog iznosa mora biti nekorišten, neoštećen i u originalnom pakiranju sa priloženom kopijom ili originalom računa. Prodavatelj nije dužan primiti otkupne pošiljke ili pošiljke koje ne odgovaraju Prodavateljevim uvjetima poslovanja.

U slučaju jednostranog raskida ugovora Prodavatelj će postupiti prema Zakonu o zaštiti potrošača odnosno što se tiče materijalnih nedostataka prema Zakonu o obveznim odnosima. Povrat uplaćenog iznosa Prodavatelj će izvršiti nakon što vraćeni proizvodi budu zaprimljeni. Povrat proizvoda potrebno je izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana pisane obavijesti o jednostranom raskidu ugovora.

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača pisani prigovor i pisana primjedba na kupljene proizvode može se predati:
a) poštom na adresu Spletna fuzija d.o.o., Jurčkova cesta 234, 1001 Ljubljana, Slovenija,
b) elektroničkom poštom na info@bathmate.hr i/ili info@spletnafuzija.si

Sve reklamacije i pritužbe primljene na adresu elektronske pošte Prodavatelja info@bathmate.hr ili na adresu tvrtke Spletna fuzija d.o.o., Jurčkova cesta 234, 1001 Ljubljana, Slovenija, bit će obrađene u roku jednog radnog dana.

6. Reklamacije i jamstvo
Reklamacije se odnose na pogrešno isporučene proizvode te oštećenja i nedostaci na proizvodu koji nisu nastali kao posljedica transporta. Kupac je prilikom preuzimanja proizvoda dužan utvrditi eventualna vanjska oštećenja pošiljke te ukoliko ih primijeti odbiti preuzimanje i obavjestiti Prodavatelja o istom putem telefona ili elektroničke pošte kako bi se paket ponovno odaslao. Prodavatelj će na zahtjev Kupca, proizvod koji ima nedostatak zamijeniti novim ispravnim proizvodom ili mu vratiti iznos plaćen za taj proizvod, uz suglasnost potrošaĉa, sniziti cijenu ili otkloniti nedostatak na proizvodu.

Jamstvo na sve proizvode kupljene u Internetskoj trgovini vrijedi 6 mjeseci od datuma izdavanja računa. Jamstvo vrijedi samo uz predočenje originalnog računa, a ne priznaje se ukoliko se Kupac nije pridržavao uputstva za upotrebu, za kvarove i oštećenja nastalih nepravilnom montažom, rukovanjem ili održavanjem (čišćenjem), za mehahanička oštećenja uzrokovana krivnjom Kupca, za kvarove uzrokovane spajanjem uređaja na nepropisne izvore energije te za kvarove nastale višom silom (poplava, udar groma, požar, potres i slično).

7. Cijene
Cijena proizvoda je cijena navedena na web stranici u trenutku predaje narudžbe. Prodavač zadržava pravo promjena cijena te je u tom slučaju dužan pismeno ili usmeno obavijestiti kupca i ponuditi mu mogućnost promjene ili odustajanje od narudžbe. U sve cijene navedene na web stranici uračunat je PDV u iznosu od 25% te fiksni trošak novčane transakcije u iznosu od 1,83% od iznosa otkupnine pri plaćanju pouzećem.

8. Zaštita osobnih podataka
Kupnjom u Internetskoj trgovini dajete suglasnost da Prodavatelj, poduzeće Spletna Fuzija d.o.o., Zagreb i njegovi poslovni partneri prikupljaju, obrađuju te međusobno prosljeđuju i razmjenjuju podatke navedene u obrascu narudžbe u mjeri potrebnoj za realizaciju ugovornog odnosa odnosno isporuku naručene robe. Suglasnost za obradu podataka dajete u svrhe obrade i isporuke naručenih proizvoda, kao i u informativne svrhe te svrhe promocije proizvoda i Internetske trgovine. Kupac i registrirani korisnik Internetske trgovine u svakom trenutku može povući svoju suglasnost za raspolaganjem i obradom podataka ostavljenim u obrascima Internetske trgovine u cijelosti ili djelomično (odjava sa newslettera i drugih promotivnih pretplata elektroničke komunikacije). Na vlastiti zahjev, kupac i/ili registirani korisnik, u svakom trenutku, može zatražiti brisanje svojih osobnih podataka iz baze telefonskim putem ili putem elektroničke pošte.
U slučaju novosti primit ćete na svoju email-adresu obavijest s novostima. Ukoliko se s tim ne slažete, molimo da nas obavjestite.

Podaci o sadržaju naružbe poznati su samo osobama u poduzeću Spletna Fuzija d.o.o. ovlaštenim za obradu i pripremu paketa za isporuku te se ni na koji način ne ustupljuju trećim stranama. Pošiljke su pakirane u neutralnoj ambalaži bez naznake naziva Internetske trgovine u svrhu zaštite privatnosti kupaca. Svi djelatnici Prodavatelja odgovorni su za zaštitu osobnih podataka kupaca. Za potrebe praćenja posjećenosti stranice i pregledavanja sadržaja Internetske trgovine, a u svrhu vođenja statistike, poboljšanja sadržaja, preglednosti ponude za kupce i planiranja promotivnih aktivnosti i koristi se Google Analytics sustav u skladu s uvjetima za zaštitu podataka prilikom korištenja usluga sustava.

Upravitelj trgovine
Spletna fuzija d.o.o.
Jurčkova cesta 234
1001 Ljubljana
Slovenija


Telefon: 091 950 54 94
Email: info@bathmate.hr