Erektilna smetnja ili erektilna disfunkcija

Bathmate pozdravi se s erektilnim smetnjama

Erektilna smetnja se kod muškaraca može pojaviti iz različitih razloga, od kojih su neki psihološki, a mnogi fiziološki. Najčešći znakovi su nemogućnost zadržavanja erekcije do kraja spolnog odnosa ili nemogućnost postizanja erekcije.

Erektilna smetnja psihološkog uzroka, se može pojaviti zbog brojnih različitih razloga. Općenito se problemi pojavljuju radi straha ili brige: straha da se partnericu neće moći zadovoljiti. Takav strah najčešće vodi u stanje u kojem muškarac ne može : postići potpunu erekciju ili je ne može zadržati ili ima problema sa preuranjenom ejakulacijom.

Ako erekciju ne možete postići pri samozadovoljavanju ili spavanju vaša erektilna smetnja ima fiziološki uzrok. U tom slučaju se trebate savjetovati sa vašim liječnikom. Bathmate ima pozitivan učinak na osobe sa tim oblikom erektilne disfunkcije te ga i liječnici i urolozi diljem svijeta propisuju kao pomagalo u slučaju takvih smetnji.

Zapamtite ako možete postići erekciju dok masturbirate ili spavate, problem ima psihološki uzrok.

Najčešći uzroci za nastanak erektilne smetnje:

  • razne bolesti (dijabetes, bolesti prostate, moždane bolesti, bolesti srca ili krvožilnog sustava)
  • nezdravi život
  • stres
  • prekomjerna težina
  • pušenje
  • nedovoljno fizičke aktivnosti
  • prekomjerno uživanje alkohola

 

Mitovi o erektilnoj disfunkciji

Nije istina da je većina uzroka za nastanak erektilne smetnje psihološkog uzroka. Istraživanja pokazuju da je u 80% slučajeva uzrok za nastanak erektilne disfunkcije fiziološke naravi.
Nije istina da je erektilna smetnja neizostavna pojava u procesu starenja. Zbog hormonskih promjena muškarci starije dobi trebaju više stimulacije za postizanje erekcije, ali sama starost nije uzrok za nastanak erektilne disfunkcije. .

 

Kako Bathmate pomaže u uklanjanju erektilne disfunkcije?

Penis je većinu vremena u opuštenom stanju te u njemu dolazi do nakupljanja toksina koji otežavaju postizanje erekcije. Redovita upotreba Bathmate pumpe potiče lučenje toksina koji se se nataložili u tkivu penisa, dok istvremeno prokrvljuje penis krvlju bogatom kisikom. Na taj način Bathmate održava zdravlje spolnih organa.

Nemojte gledati na Bathmate samo kao pomagalo za povećenje penisa, iako je to jedna od njegovih glavnih zadaća. Vodena pumpa Bathmate poboljšava spolno zdravlje i unosi novi polet u vaš spolni život.

Naruci svoj Bathmate!