Usporedba metoda za povećanje penisa

S obzirom na to da je u našem društvu tema povećanje penisa još uvijek tabu odlučili smo  se sami napraviti istraživanje o različitim postupcima i metodama za povećanje penisa. U istraživanje smo uključili najobičnije metode, ali i one egzotične.

Operativni zahvat

Čak 30% tijela penisa je skriveno unutar muškog tijela. Najobičnije operacija koja ima za cilj povećati penis je ustvari zahvat kojim se skriveni dio izvlači na površinu. Operacija nije jednostavna jer je potrebno zarezati ligamente koji erektilno tijelo vežu na stidnu kost. Pacijent time može dobiti 2-3 cm u dužinu. Operativni zahvat je zahtjevan postupak koji može rezultirati i impotencijom.

Dobitak * Zadovoljstvo Moguće komplikacije Vremensko ograničenje Cijena
2 do 3 cm 30% impotencija odmah visoka

* rezultati variraju od osobe do osobe

Tablete

Na tržištu se može naći mnogo različitih tableta (i flastera) koji garantiraju čudotvoran rast penisa, iako je istina o učinkovitosti potpuno drugačija. Učinkovitost takvih tableta rezultira u najboljem slučaju sa boljom erekcijom koja s vremenom nestane, većinom nakon što tablete prestanemo uzimati. Jedini način upotrebe koji bi sa zadrškom ipak preporučili je uzimanja tableta uz korištenje vodene pumpe Bathmate.

Dobitak * Zadovoljstvo Moguće komplikacije Vremensko ograničenje Cijena
samo trenutni učinak 5% mogu sadržavati opasne sastojke nepoznat visoka

Sprave za rastezanje penisa

Sprave za rastezanje penisa su prilično česte. Za primjer ćemo uzeti Andropenis koji je bez sumnje najbolja naprava za povećanje penisa, istovremeno klasificirana kao medicinsko pomagalo. Andropenis nam se sviđa jer iza njega stoji tehnologija koja zaista djeluje. Mana je velika količina uloženog vremena. Andropenis je naime potrebmo nositi 8 sati dnevno! Višesatno nošenje na kraju rezultira uspjehom, iako potrebno je puno truda, vremena, a i sama upotreba može biti neugodna.

Dobitak * Zadovoljstvo Moguće komplikacije Vremensko ograničenje Cijena
3 do 4 cm 70% uz pravilnu upotrebu ih nema više mjeseci visoka

Klasične erekcijske pumpe

Definicija erekcijske pumpe na Wikipediji je: cilindrično oblikovana spravica koja se stavlja na penis i pomoću koje vakumom ispunimo penis krvlju. S višim krvnim pritiskom dolazi do rastezanja penisa.

Pumpanje zraka mora biti izvedeno jako pažljivo jer skoro niti jedna klasična erekcijska pumpa nema ugrađen sigurnosni mehanizam koji bi spriječio pucanje kapilara ili nastanak žuljeva. U nekim slučajevima može se dogoditi da i mošnje uđu u cilindar što uzrokuje jake bolove.

Peyronijeva bolest (zakrivljenost penisa) može nastati kao posljedica nepravilne upotrebe. U nekim slučajevima došlo je i do drastičnih deformacija penisa. (vidi sliku gore)

Bathmate se ne ubraja u klasične erekcijske pumpe jer se od njih bitno razlikuje po funkcionalnosti i uspješnosti u povećanju penisa. U sljedećem ćemo poglavlju detaljnije objasniti Bathmate i ulogu vodene tehnologije pri povećanju penisa.

 

Dobitak * Zadovoljstvo Moguće komplikacije Vremensko ograničenje Cijena
2 do 4 cm 30% uz nepravilnu upotrebu štetna je za zdravlje  6 tjedana do par godina niska

Vodena erekcijska pumpa

Bathmate je trenutno jedina vodena erekcijska pumpa na tržištu, prije svega zbog brojnih patenata koji inžinjering kombiniraju sa jedinstvenim osobinama hidraulike kako bi poboljšali klasičnu erekcijsku pumpu.

Razlike između Bathmate pumpe i klasičnih erekcijskih pumpi su očite:

  • Nema vanjskog sistema za pumpanje zraka.
  • Nema cijevi.
  • Nema dijelova koji otežavaju upotrebu (poput silikona za namještanje na penis).
  • Bathmate je jako ugodan za upotrebu, ima široku udpbnu spužvicu debljine 1 cm kojom Bathmate prijanja na stidnu kost. Klasične erekcijske pumpe imaju spužvice, čija debljina ne prelazi 1-2 mm.
  • Bathmate je izrađen iz visoko kvalitetnog polikarbonata koji je prakrički neuništiv.
  • Umjesto «pumpanja» Bathmate se pri upotrebi jednostavno pritisne k sebi.

Gumena Bathmate pumpa je patentirana hidraulična jedinica koja polako povećava pritisak i time osigurava 100% sigurnu upotrebu. Čak i kad bi zaspali za vrijeme upotrebe krv bi u penis normalno priticala i ne bi došlo do oštećenja tkiva. Za razliku od klasičnih erekcijskih pumpi koje s vremenom penis mogu zakriviti ili izdeformirati, Bathmate čak može pozitivno utjecati na smanjenje zakrivljenosti.

Magični sastojak Bathmate erekcijske pumpe je VODA. Spravica se upotrebljava pod tušem, u kadi ili i dok gledate televiziju. Mnogo korisnika nas pita «Kako mogu Bathmate upotrebljavati pred televizorom?», odgovor je jako jednostavan. Kad se jednom naviknete na Bathmate, točno ćete znati koliko Vam je vode potrebno za normalnu upotrebu.

Vratimo se ozbiljnom poslu. S obzirom na to da je Bathmate jako daleko ispred konkurencije – što su ustanovili i liječnici, velike farmaceutske kuće i različiti prodavači- polako se počeo upotrebljavati kao priznato medicinsko pomagalo za povećanje penisa, uklanjanje erektilne smetnje, zakrivljenosti penisa itd.

Jednostavno rečeno: Bathmate je među muškarcima diljem svijeta postao omiljena spravica za povećanje penisa. U par godina dobio je brojne pohvale putem elektronske pošte i pisama u kojima se korisnici zahvaljuju za nevjerojatan izum koji je mnogima uljepšao život.

Dobitak * Zadovoljstvo Moguće komplikacije Vremensko ograničenje Cijena
2-7 cm 95% nema ih 6 tjedana do godinu dana srednja

Vježbe za povećanje penisa

Vježbe su same po sebi dobre za održavanje penisa u dobroj kondiciji i uz svakodnevni trud i učinkovite, iako imaju i loše strane. Prije svega su dosta polagane i iziskuju dosta vremena. Potrebno ih je upotrebljavati sat vremena dnevno, a rezultati nisu tako učinkoviti. Našim korisnicima Bathmate pumpe savjetujemo da ih koriste uz pumpu u slučaju da žele brže rezultate i da su spremni uložiti još dodatno svog slobodnog vremena za vježbanje.

Vježbe za povećanje penisa preporučamo uz upotrebu Bathmate pumpe. Donja tablica prikazuje rezultate u slučaju kada upotrebljavate samo vježbe.

Dobitak * Zadovoljstvo Moguće komplikacije Vremensko ograničenje Cijena
uz redovitu i dugotrajnu upotrebu 2-7 cm 60% nema ih može biti i par godina niska

Kozmetičko povećanje

Kozmetičko povećanje se ne ubraja među fizička povećanja penisa jer se radi o načinima kako penis vizualno istaknuti i naglasiti, tzv. vizualna varka. To možemo postići redovitim šišanjem dlaka oko penisa ili brijanjem dlaka na području oko penisa. Takve postupke i inače preporučamo jer je uklanjenje dlaka iz higijenskih razloga bolje, a penis istovremeno i ljepše izgleda.

Dobitak * Zadovoljstvo Moguće komplikacije Vremensko ograničenje Cijena
0 cm nema podataka nema ih odmah besplatno

Zaključak

Donja tablica prikazuje dobre i loše strane svake metode za povećanje penisa. Nudi brz pogled na mogućnosti za povećanje pomoću kojeg se lakše odlučiti koja metoda vam najbolje odgovara.

Metoda Dobitak Zadovoljstvo Moguće komplikacije Vremensko ograničenje Cijena

Operativni zahvat

Satisfactory Unsatisfactory results Unsatisfactory results Satisfactory Unsatisfactory results

Tablete

Unsatisfactory results Unsatisfactory results Unsatisfactory results - Unsatisfactory results

Sprave za rastezanje penisa

Satisfactory Satisfactory Satisfactory Satisfactory Unsatisfactory results

Klasične erekcijske pumpe

Satisfactory Unsatisfactory results Unsatisfactory results Unsatisfactory results Satisfactory
Bathmate Satisfactory Satisfactory Satisfactory Satisfactory Unsatisfactory results

Vježbe za povećanje penisa

Satisfactory Unsatisfactory results Unsatisfactory results Unsatisfactory results Satisfactory

Kozmetičko povećanje

Unsatisfactory results - Satisfactory Satisfactory Satisfactory

Odluka je na vama, razmislite i dobro odvagnite koja metoda bi najviše odgovarala vama i vašem načinu života.

 
Get your Bathmate Today!