Studija provedena među korisnicima Bathmate pumpe

Bathmate zabava u krevetu

Proizvođač Bathmate pumpe, poduzeće Ultramax je provelo ispitivanje među postojećim korisnicima, koji su Bathmate upotrebljavali u rasponu od par dana do 13 tjedana ili više. Uzorak je napravljen sa 500 korisnika u Engleskoj i Švedskoj. Ispod su navedeni rezultati te ankete

 

Važni zaključci

Za povećanje dužine penisa za 1 cm ili više potrebno je upotrebljavati Bathmate barem 4 tjedna.Za povećanje dužine penisa za 2 cm ili više potrebno je upotrebljavati Bathmate barem 7 tjedna.Razlika u opsegu penisa vidljiva je već nakon prvog tjedna upotrebe ili najkasnije nakon drugog.Za povećanje opsega penisa za 2cm potrebno je upotrebljavati Bathmate 13 tjedana ili više.Prosječnom korisniku je potrebno 4 tjedna da bi osjetio intenzivnije ejakulacije.

Analiza rezultata

Većina je korisnika upotrebljavala Bathmate više od 13 tjedana (29%). Glede povećanja dužine i opsega penisa je postotak sličan, jer se većina (85%) slaže da im se penis povećao u dužinu dok se s tvrdnjom da im se penis povećao u opsegu slaže 86,2% ispitanika. S tvrdnjom da upotrebljavajući Bathmate imaju snažnije ejakulacije slaže se 81% ispitanika.

1. Penis mi se povećao

Većina, njih čak 85% se slaže da im se penis produljio.

Dužina penisa

2. Penis je dobio na opsegu

Pri opsegu je postotak još viši jer se s tvrdnjom da im je penis dobio na opsegu slaže 86.2% ispitanika.

Opseg penisa

 

3. Vrijeme upotrebe izraženo u tjednima

Ako uzmemo u obzir podatke "Vrijeme upotrebe izraženo u tjednima" možemo opaziti da je postotak korisnika, koji su koristili Bathmate manje od 3 tjedna (18,4%) skoro jednak postotku korisnika koji su postigli rast manji od 1cm (17,9%). Iz toga možemo zaključiti da je za povećanje od 1cm potrebno koristiti Bathmate pumpu barem 4 tjedna.

Vrijeme upotrebe

4. Koliko je centimetara vaš penis dobio u dužinu?

Ako govorimo o povećanju dužine i opsega u centimetrima rezultati su iznenađujući. Za 1cm ili više se penis produžio čak 79,1% ispitanika.

Za povećanje penisa u dužinu za 2cm ili više potrebno je barem 7 tjedana upotrebljavati Bathmate jer nam podaci kažu da je postotak korisnika koji su pumpu upotrebljavali 7 tjedana iznosio 56,4%, a postotak korisnika kojima se penis povećao za 2cm u dužinu iznosi 59,5%.

Dužina u cm

5. Koliko je centimetara vaš penis dobio u opsegu?

S obzirom na to da povećanje opsega nije opazilo 5,3% korisnika, a ujedno postotak korisnika koji je Bathmate upotrebljavao manje od 1 tjedna iznosi 4,7% lako možemo zaključiti da se u opsegu vidi već nakon prvog tjedna upotrebe ili najkasnije nakon drugog.

Zbroj korisnika kojima se opseg penisa povećao za 2,3 ili 4cm iznosi 26,3% dok postotak ispitanika koji je pumpu koristio 13 tjedana iznosi 29,5%. Na osnovu toga možemo u grubo* zaključiti da je za povećanje opsega za 2cm potrebno 13 tjedana ili više koristiti Bathmate pumpu.

*raspolažemo podacima naime da je četvrtina korisnika primijetila promjene u opsegu, ali ne znaju točno koliko, što znači da je svaki muškarac među tih 25% povećao opseg svog penisa za 2cm ili više.

Opseg u cm

6. Moje ejakulacije su postale snažnije

Snažnije ejakulacije osjetilo je 81% korisnika. S obzirom na to da je 81,6% ispitanika upotrebljavalo Bathmate više od 4 tjedna možemo zaključiti da je u prosjeku potrebno 4 tjedna da korisnik osjeti intenzivnije ejakulacije.

Snažnije ejakulacije

 
 
Naruci svoj Bathmate!