Mišljenja korisnika

Bathmate zabava u krevetu

Svaki naš korisnik koji svoje iskustvo korištenja Bathmate pumpe podijeli s nama primit će bon u vrijednosti od 100 kuna za kupovinu proizvoda po želji u web shopu www.kondomanija.hr. Vaša iskustva i mišljenja primamo na info@bathmate.hr. Nemojte zaboraviti napisati svoj nadimak i ocjenu proizvoda. Za dodatnu fotografiju prije/poslije primit ćete još jedan bon u vrijednosti dodatnih 100 kuna – sve skupa vrijednost 200 kuna.

** Mišljenja korisnika nisu tipična, već inidividualna iskustva korištenja pumpe Bathmate i mogu varirati od osobe do osobe. Može se dogoditi da proizvod neće djelovati jednako učinkovito na Vaše tijelo kao u nekim drugim opisanim situacijama naših mušterija. Dolje navedena mišljenja su rezultat jedinstvenih okolnosti upotrebe pojedinca, poduzeće Spletna Fuzija d.o.o. nije utjecalo na njih na niti jedan način. Vrijeme početka i trajanja djelovanja proizvoda razlikuje se od osobe do osobe. **

 

MarioKada sam vidio na internetu reklamu, odmah sam pomislio na one mailove koji obecavaju povecanje penisa, u kratkom roku i promislio opet neka varka. Ali ipak sam kliknuo na reklamu, procitao o proizvodu i iskreno me zaintrigiralo, i narucio sam posto sam vidio da vracaju novac. Da skratim pricu, nisam ga vratio, koristim ga od 7.mj i ipak nije ispala varka, imao sam duzinu od 15 cm, sada mi je oko 18, i puno je deblji nego prije. Definitivno svima preporuka.

S.A.Zadovoljan sam funkcioniranjem pumpe i dosadašnjim rezultatom. Nema nikakvih kontraindikacija.

Ante P.Bathmate sam kupio u jednoj trgovini u SAD-u i moram reći, da mi je jako pomagao. Upotrebljavam ga već 4 mjeseca i penis se povećao za 4 cm i proširio za 2 cm. Zaista je super stvar, preporučam kupovinu. Lp!

Nina
Kada sam otkrila Bathmate shvatila sam da pomoću njega mogu oživiti spolne igrice s mužem. Nisam se prevarila. Muž je odjednom pumpu počeo upotrebljavati na dnevnoj bazi, na početku nije davalo rezultata osim snažne želje za seksom. Nakon 2 mjeseca počela sam osjećati njegove tvrđe erekcije, veću spolnu moć i prije svega veći užitak. Ponekad mu i ja malo pomognem oko upotrebe... naše igrice su prešle u novu ligu hihihih:)

Prije:

Mišljenja - penis - prije

Poslije:

Mišljenja - penis - poslije

Xman
Iako mi je na početku, prije nego što sam ga isprobao, bilo šteta novaca moram reći da me ugodno iznenadio, jer sam mislio da je opet neka prevara i prodavanje magle. Redovito ga upotrebljavam, doduše ne znam što se dogodi kad ga prestaneš upotrebljavati da li se vrati u prvobitno stanje.Proizvod je super i vrijedan svake pare. Ali preći ću na važne detalje. Bathmate upotrebljavam svaki dan, za sada jer sam nestrpljiv. Promjena u veličini u tjedan i pol upotrebe je deblji penis i 0.5 do 1cm u dužinu. Pitam se i kako je to moguće, ali ne žalim se. Promjena je vidljiva i predlažem Vam da ga upotrijebiti tik pred akciju…..iznenađenje za dragu. Nadam se da sam već postigao trajne rezultate- čak i kad mi se dogodi da ga jedan dan ne upotrebljavam dobivena veličina mi ostane. Od prve upotrebe do danas penis je dulji cca 2 cm i osjetno deblji. Nisam mjerio ali i u mlohavom stanju izgleda veći. Erekcije su tvrđe i dugotrajnije.

Bathuser
Oženjen sam i imam 43 godine. Bathmate mi je je predložila žena tako da ovo pišem zbog nas oboje jer nam je pumpa dala zaista puno. Žena je ponovno zainteresirana za mene kao što dugo nije bila. Ja sam zadovoljniji sam sa sobom, ali i zbog nje jer me jede očima. (A još i to da kažem, zadnji put mi je prvi put rekla da imam velikog!)

Ivan
Ciao, imam 53 godine i prije 2,5 mjeseci sam si nabavio Bathmate Hercules vodenu pumpu. Nemam problema sa veličinom penisa, htio sam dobiti tvrđe i čvršće erekcije. Bathmate upotrebljavam od dana kada mi je stigao poštom i učinak je super. Žena je opet zainteresirana, konačno joj mogu pružiti opet nešto. Redovita upotreba mi je bez obzira na moje ciljeve donijela i dodatni centimetar koji dobro dođe.

Prije:

Janez - penis - prej

Poslije:

Janez - penis - potem

Marko
Pozdrav! Kada sam čitao po forumima prije 2 mjeseca nisam prvo vjerovao da takva stvar zaista postoji, ali sam odlučio probati. Upotrebljavao sam pumpu redovito 2 mjeseca i još je dalje upotrebljavam. Rezultati su više nego vidljivi (slika) . Jako sam sretan da sam našao ovakvu stvar….vratila mi je samopouzdanje.

Prije:

Marko - penis - prej

Poslije:

Marko - penis - potem

Tigar 007
Bok, upotrebljavam pumpu Hercules 3 mjeseca približno i rezultati su očiti. Unatoč tome da sam počeo sa opsegom od 16 cm ipak je došlo do podebljanja, ali zato sam dobio na dužini i to sa 14 na 16. Upotreba Bathmate pumpe mi je postala ugodna rutina, daje mi spolnu snagu i održava libido. Svim ne-korisnicima mogu samo reći- ako želite više na pravom ste mjestu ? Prilažem slike napretka!

Prije:

Tiger_007 - penis - prej

Poslije:

Tiger_007 - penis - potem

Big Extra
I ja sam Vas našao preko foruma. Za sebe mogu reći da nikada nisam imao problema sa erekcijom iako me uvijek vuklo da bi htio više centimetara. Za probu sam uzeo neku plavu tabletu, do povećanja želje za seksom je doduše došlo ali me tako glava boljela da me nakon par sati od uzimanja prošla volja za seksom (i krv mi je tekla iz nosa). Upotrebljavao sam i običnu erekcijsku pumpu – osjećaj je bio ugodan, ali bathmate je zakon! Upotrijebio sam je 11 puta – rezultati u volumenu su sljedeći: Prva tri dana je batina bila malo umorna, sad imam osjećaj da stoji i kada ne treba. I žena mi je primijetila promjenu - totalno se veselim daljnjim rezultatima i preporučam ga svima ( i to ne samo za rješavanje kompleksa već i za vaše zadovoljstvo i kondiciju – ZA ZDRAVLJE). Sa proizvodom sam od prvog dana jako zadovoljan, koristim ga 15-20 min. Erekcije su češće i tvrđe, vidi se i dobiveni centimetar u mlohavom stanju.

Prije:

BigExtra - penis - prej

Poslije:

BigExtra - penis - potem

Big Cock
Od kada upotrebljavam Bathmate pumpu imam više samopouzdanja i postao sam zadovoljan čovjek. Sa spolnošću nikada nisam imao problema iako sam si uvijek želio veći i deblji penis. Prije ovoga sam probao više stvari i sve je bilo bacanje novaca. Čim sam vidio ovo na internetu dobro sam sve pročitao, pogledao filmiće, prekontrolirao forume i odmah naručio sa visokim očekivanjima. I istina je, moja očekivanja su ispunjena. Upotrebljavam ga 3 mjeseca, rezultati su ludilo. Penis mi se povećao za 4 cm i deblji je. Svima koji misle da blefiram i samo nagovaram ekipu da kupuje – varate se, uvjerite se po slikama koje prilažem. Svi koji želite veći penis ( a tko ga ne želi ) naručite Bathmate pumpu i obećajem Vam da Vam neće biti žao! Moja ocjena je naravno 10/5, pozdrav.

Prije:

BigCock - penis - prej

Poslije:

BigCock - penis - potem

Jan
Pozdrav svima, ta pumpa je zaista zakon, penis mi je narastao za 3 cm u 2 mjeseca i pol, erekcije su tvrđe i zaista je super. Pokušao sam puno toga, ali kad sam na forumu našao Bathmate oduševio me i imao sam dobar osjećaj po svemu što sam pročitao da taj proizvod djeluje. To je sigurno najbolje što se može naći na tržištu. Upotrebljavam ga i da mi penis drži u formi i poveća curi užitak. :)

Prije:

Jan - penis - prej

Poslije:

Jan - penis - potem

Andrej
Bathmate pumpu upotrebljavam već 5 mjeseci i moram reći da sam jako zadovoljan. Nakon prve upotrebe sam ostao šokiran pojavom „svog malca“ iako je tijekom dana „splasnuo“ na uobičajenu veličinu. U mjesec dana sam dobio stalna 2 centimetra. Više ne treniram (sa pumpom) tako redovito, u prosjeku 4-5 puta tjedno (u nekom tjednu se dogodi i 6, u nekom samo 2-3 puta). Moj penis se povećao za 3 cm i dalje raste :) Erekcija je isto super. Hvala za pomogalo. Preporučam ga svima koji sumnjaju u svoju veličinu. Ocjena 6/5 :)

Gregur
Postao sam pravi expert što se tiče povećanja penisa. Isprobao sam svašta. Na forumu sam našao Bathmate koji me fascinirao. Upotrebljavam ga za vježbanje penisa i osjećam se super zbog toga.

Luka
Spravicu upotrebljavam 2 mjeseca. Prvi tjedan nisam primijetio neku razliku osim da je erekcija bila tvrđa. Kroz neko vrijeme, mislim da dobrih mjesec dana mi je cura rekla da osjeti razliku pri svakom spolnom odnosu. Koristim ga 2 mjeseca i prestao sam ga upotrebljavati jer sam skroz zadovoljan sa svojom veličinom. Ako će mi trebati opet više centimetara, samo ću ga opet početi upotrebljavati.

Prije:

Luka - penis - prej

Poslije:

Luka - penis - potem

Matej
Bathmate upotrebljavam već 4 tjedna, na otprilike 10 dana svom penisu dam jedan dan pauze. Istina je da je odmah nakon upotrebe penis velik i dugačak i da nakon par sati splasne natrag. U 4 dana mi se penis povećao za 2 cm i dobio je malo na debljini tako da sam zadovoljan pogotovo jer se to vidi po erekciji i „punoći“ penisa.

JR
Čim sam vidio stranicu zapalio sam se. Iako sam već probao sa tabletama, u koje sam se razočarao ipak sam odlučio naručiti bathmate. I moram reći da je zaista nevjerojatno da već nakon PRVE upotrebe vidiš promjenu i to bome i u krevetu. Sada ga upotrebljavam par dana i iz dana u dan me iznenađuje. Bathmate više ne bi mijenjao za ništa jer mi je dao samopouzdanje. Tako da ga preporučam svima koji nista zadovoljni sa sobom i vašim seksualnim životom.Ocjena je apsolutno 5/5.

Lucky
Kad sam primijetio web-stranicu o pumpi na prvu me kupila. Nikad nisam ništa koristio po tom pitanju, ni tablete ni ništa, bathmate me odmah privukao i išao sam si odmah sve pročitati o tom proizvodu i nakon toga sam odmah naručio. Kad sam prvi put probao tu spravicu odmah sam osjetio promjenu. Preporučam svima koji nisu zadovoljni sa veličinom. Tko je to izumio, svaka mu čast. Moja ocjena bathmata je 6 točaka od 5 mogućih!!!!

Prije:

lucky - penis - prej

Poslije:

lucky - penis - potem

AP
Sa erekcijom imam probleme već neko vrijeme, ali u zadnje vrijeme se još stanje pogoršalo. Odlučio sam se za Bathmate jer nisam htio upotrebljavati Viagru. Ovako realno ništa ne unašaš u organizam. Nisam mnogo očekivao, ali me zato totalno oduševio. Prijašnje mlohave erekcije su drastično bolje i to već nakon par dana. Ocjena proizvoda je ludilo! Hvala!

Luka Luka
Naravno da me zanimalo kako povećati penis u širinu i dužinu, ali prije svega sam to htio zbog cure… S obzirom na to da postoji mogućnost povrata, odlučio sam se kupiti ga. Opisat ću samo krajnji rezultat: Cura je bila oduševljena promjenom, a naš spolni život se naglo poboljšao. Ocjena proizvoda je ODLIČAN. Hvala!

Tomi
Točno kako je bilo obećano. Rezultate sam primijetio već nakon prve upotrebe i nakon 3 tjedna mogu samo reći ODLIČNO- Bathmate me svaki dan nanovo iznenadi jer je penis realno svaki dan veći. Toplo preporučam svim prijateljima.

Xman
Evo opet se javljam. Prošao je još jedan tjedan, a novostima izgleda nikad kraja. Prvo vas želim pohvaliti jer je proizvod zaista ludilo! Sada možemo prijeći na drugo; Bathmate upotrebljavam svaki dan, iako bi ga mogao i samo 3 puta tjedno, ali sam toliko nestrpljiv da i nakon upotrebe jedva dočekam sljedeći dan kad ga mogu staviti opet. Promjena u veličini nije više tako drastična, ali ipak od zadnjeg javljanja ( prije tjedan dana) penis je deblji i dulji za još dodatnih pol do 1cm. Već sam se pitao kako je moguće da se toliko produljio? Ali se ne žalim! Ukratko penis je odmah nakon upotrebe ZAISTA dulji i prije svega deblji, iako se nakon par sati od upotrebe vrati malo na normalnu veličinu ( promjena se osjeća tako da predlažem da ga upotrebljavate prije akcije…..iznenađenje će biti ogromno). Čini mi se da sam postigao trajne rezultate- čak i ako mi se dogodi da ga koji dan ne upotrebljavam, veličina mi ostane. Znači suma sumarum od prve upotrebe do danas je penis u erekciji dulji cca. 2cm te osjetno deblji i mesnatiji( ne znam kako bi se drugačije izrazio). Nisam mjerio, iako mi se čini da i u opuštenom stanju je veći. Erekcije su čvršće i dugotrajnije, primijetio sam i da je orgazam jači…..ili mi se samo čini jer imam veću makinu! :)

Xman
To je to! Nisam mogao ni zamisliti da jedna spravica može biti tako dobra i davati takve rezultate. Upotrebljavam je 4 dana. Od prvog dana je penis iz dana u dan veći. Nisam mogao vjerovat da je to moguće. Razlika u 4 dana je 1.5cm!!!!! Moraš probat da možeš vjerovat! Uz to je penis masivniji. Iako ne znam što bi se dogodilo da sad prestanem sa upotrebom- vjerojatno bi se penis vratio natrag na svoju veličinu?! Uglavnom upotrebljavat ću ga par tjedana pa ćemo vidjeti?. Izgleda da neću biti razočaran jer sam već sad ful zadovoljan, već nakon samo par dana se taj Bathmate isplatio.