Uputstva za upotrebu ?

Bathmate možemo upotrebljavati u kadi ili pod tušem. Upotrebljavamo ga 15-20 minuta svakih 24 sata 7x na tjedan. Za postizanje najboljih rezultata preporučamo svakodnevnu upotrebu!

Uputstva za upotrebu Bathmate pumpe u kadi

Prva upotreba se preporuča u kadi jer ćete tako na jednostavan način skupiti iskustvo potrebno za postizanje optimalnih rezultata.

 • Ležite u kadi 5 minuta kako biste opustili testise. Zatim penis dodatno opustite sa kratkom predigrom. Pazite da je nivo vode u kadi dovoljno visok (barem do struka).
 • Napunite Bathmate pumpu vodom iz kade i stavite penis u nju. Testisi moraju biti izvan pumpe i ugodno namješteni za potpunu opuštenost.
 • Sada, kada je pumpa okrenuta prema gore i napunjena vodom pritisnite je k sebi i kroz jednosmjerni ventil će isteći suvišna voda. Kada suvišna voda isteče, stvorit će se negativni pritisak i penis će se povećati.
 • Gumeni dio pumpe je izrađen tako da se postepeno rastegne na svoju prvotnu veličinu što omogućava ponovnu rekompresiju pumpe i daljnje povećanje pritiska u komori. Time naravno dolazi i do povećanja penisa. Upozorenje: Ukoliko prenaglo povećate negativni pritisak u pumpi i time i volumen krvi u penisu može se na spolnom udu pojaviti crvenilo, osip ili modrice. Pri zračnim pumpama su takve promjene na koži uobičajena pojava jer se zrak može pumpati bez ograničenja, sila vakuuma brzo postane presnažna. Za razliku od zračnih pumpi vodena pumpa Bathmate omogućava postepeno i kontrolirano povećanje negativnog pritiska. Kad korisnik postignesvoju uobičajenu dužinu penisa, Bathmate stvori jedinstvenu hidrosilu vakuuma i ponovno poveća penis. Upravo zbog upotrebe hidrosile pumpa Bathmate je najsigurnija I najudobnija spravica za povećanje penisa!
 • Dok ne postignete optimalnu veličinu važno je da spravicu držite za vrijeme upotrebe ili je pridržavate sa trakom za tuširanje. Čim je veličina postignuta hidrosila se pobrine za rast penisa u dužinu i širinu. Ako pritisak u spravici postane prevelik jednostavno pritisnite na ventil za popuštanje pritiska i sila vakuuma će se smanjiti. Moguća nelagoda zbog prevelikog pritiska će odmah nestati.
 • Primjetit ćete da s malim kompresijama vode koju ispuštate kroz ventil na vrhu pumpe povećavate dužinu i opseg penisa na prirodan način svakodnevnom upotrebom od 20 minuta dnevno. To prirodno povećanje primjetit ćete pri sljedećoj erekciji jer će vaš penis moći zadržati veću količinu krvi.
kad1 kad2
kad3 kad4

Na vrh

Uputstva za upotrebu Bathmate pumpe pod tušem

Pri upotrebi Bathmate pumpe pod tušem pridržavajte se sljedećih uputa:

 • Na početku se malo opuštajte pod vodom tuša kako biste opustili testise.
 • Namjestite traku za tuširanje na pravilnu i udobnu dužinu, ali je nemojte još staviti na pumpu.
 • Okrenite Bathmate i napunite ga vodom do ruba. Prstom pritisnite na ventil za popuštanje pritiska jer će vam u protivnom voda isticati. U napunjen Bathmate stavite penis u opuštenom stanju, pumpu namjestite na stidnu kost, testisi neka budu van pumpe.
 • Sada možete povlačenjem pumpe prema sebi, znači prema stidnoj kosti stvoriti vakuumski pritisak ili tlak. Tlak može nastati i time da naslonite pumpu na stabilan zid i bokovima gurate prema njemu, prema zidu.
 • U trenutku kada nastaje vakuum savjetujemo da se malo naslonite prema natrag jer će se na taj način zrak koji je ostao u pumpi, skupiti u vrhu komore i dodatnim pritiskom ćete ga moći istisnuti iz pumpe.
 • Stavite traku za tuširanje na Bathmate.
 • Sada se možete nastaviti tuširati dok vam Bathmate povećava penis.
 • Kada želite završiti sa vježbom (maksimalno 20 minuta jednom dnevno) jenostavno popustite ventil na vrhu spravice. Pričekajte da se tlak smanji i maknite Bathmate.
 • Kako bi proizvod što bolje očuvali i kako bi vam što bolje služio preporučamo čišćenje nakon svake upotrebe. Pri čišćenju slijedite sljedeće upute:
tuš1 tuš2 tuš3
tuš4 tuš5 tuš6

Na vrh

Čišćenje

Upute za čišćenje Bathmate pumpe (slovenski jezik):

Na vrh

Naruci svoj Bathmate!