Pitanja i odgovori

Bathmate pozdravi se s erektilnim smetnjama

Što je Bathmate?

Bathmate prezentacija (na engleskom jeziku):

Kako djeluje Bathmate?

Penis se sastoji od 3 glavne komore; dva erektilna tijela (Corpora Cavernosa) te manjeg tijela koje se nalazi ispod Corpore Cavernose kroz koje se urinira i ejakulira (Corpus Spongiosum).
Kako bi došlo do erekcije mozak izlučuje hormon, koji penis ispunjava krvlju. Kada krv ispuni cijeli penis dolazi do erekcije. Tada se Corpora Cavernosa puni do trenutne veličine vašeg penisa. Dobra vijest je da se Corpora Cavernosa uz pomoć Bathmate-a može povećati i postati snažnija.
Što više upotrebljavate Bathmate, to se komore u tijelu penisa više šire i time primaju više krvi - ustvari je to fitnes za penis. Pumpa Bathmate je napravljena sa namjerom da se s minimalnom silom stiskanja postigne maksimalna sila rastezanja s minimalnim osjećajem neugode. Što se više vode izluči, to se penis više širi i veća sila vakuma djeluje na njega.

Za bolje razumijevanje pogledajte ovaj video (video je na engleskom jeziku – prijevod je u izradi ):

 

Kako se Bathmate čisti?

Pogledajte video s uputstvima za korištenje Bathmate pumpe, jer ćete primjerenim uzdržavanjem pumpu moći upotrebljavati više godina.

Koja su uputstva za upotrebu?

1) Kadu napunite vodom. Ležite u kadi približno 5 minuta kako biste opustili penis i mošnje. Penis možete dodatno opustiti predigrom. Pazite da nivo vode u kadi bude dovoljno visok (do struka).

2) Napunite Bathmate pumpu vodom iz kade te stavite penis u nju. Testisi moraju biti van pumpe i ugodno namješteni.

 

1

 

3) Više puta povucite Bathmate prema pelvisu kako bi stvorili vakum. Osjetit ćete povećavanje tlaka. Suvišna voda će isticati kroz ventil na vrhu pumpe sve dok se ne postigne optimalni vakum.

2

 

4) Kada više ne možete pumpati opustite se na par minuta. U trenutku kada se Bathmate pumpu ne može više stiskati/pumpati, ali bez da osjetite bol u ikojem trenutku, znači da ste postigli optimalni vakum.

5) Svakih 5 minuta pokušajte zapumpati. Radi povećavanja penisa voda će isticati na vrhu pumpe. U nekom trenutku opet ćete doći do točke kada nije moguće daljnje pumpanje i kada je optimalni vakum postignut.

 


3

 

6) Pritiščite Bathmate do optimalnog vakuma. Sada voda više neće isticati.

 

4

 

7) Ako Vam se čini da je tlak prejak, popustite ga na ventliku na vrhu. Nakon 15 minuta vježbanja snizite tlak u potpunosti u spravici i skinite je. Ustanite i pogledajte rezultate. Nećete biti razočarani!

8) Savjetujemo da Bathmate upotrebljavate 15 minuta 3x do 7x tjedno. Za postizanje najboljih rezultate preporučamo svakodnevnu upotrebu.

Da li je povećanje penisa sa Bathmate pumpom trajno?

Nakon prve upotrebe penis će biti veći i deblji iako će se ta promjena povući nakon par sati. Stalno povećanje postižemo svakodnevnom upotrebom nakon barem mjesec dana. U razdoblju od jednog do tri mjeseca redovitog vježbanja penis će se povećati za stalno.

Za koliko će se moj penis povećati?

To je ovisno od učestalosti korištenja. Nekim korisnicima se povećao do 50%. Ovdje možete pogledati rezultate ankete provedene među 500 korisnika.

Koliko često trebam upotrebljavati Bathmate?

Preporučamo 15 minuta vježbe svaki dan ili barem 3 x na tjedan. Bit ćete oduševljeni rezultatima!

Mogu li upotrebljavati Bathmate ako sam obrezan?

Nema razlike jeste li obrezani ili ne.

Koje su glavne prednosti Bathmate pumpe?

Vodena erekcijska pumpa Bathmate ima brojne prednosti:

 • ponis povećava brže od drugih metoda
 • operativni zahvat nije potreban
 • vaše erekcije će biti čvršće i tvrđe
 • u vodi se koža penisa lakše rasteže
 • vakuum je neusporedivo snažniji nego kod drugih spravica
 • rezultati su odmah vidljivi nakon upotrebe
 • diskretan je i siguran za upotrebu
 • nije neudoban i ne treba ga nositi par sati
 • cijena je razumna
 • može ukloniti erektilnu smetnju
 • osigurava snažnije orgazme
 • povećava spolne užitke vaše partnerice

Da li je proizvod siguran?

Bathmate nije agresivan niti invazivan proizvod. Potičući cirkulaciju i dovodeći krv širi i povećava vaš penis.

Mogu li Bathmate upotrebljavati pod tušem?

Naravno, Bathmate možete upotrebljavati pod tušem ili u kadi, kako vam najbolje odgovara.

 

 

 

1. Toplom vodom na početku opustite genitalno područje.

2. Bathmate napunite vodom. Držite dno spravice kako voda ne bi oticala.

 

3. Penis stavite u spravicu i povucite je k sebi kako bi nastao vakuum. Po potrebi dodajte još malo vode.

 

4. Nakon 15 minuta upotrebe opustite ventil na kraju spravice i izvucite penis.

Uzrokuje li upotreba Bathmate nuspojave?

Da, na sreću samo te koje vama i vašoj partnerici donose veći užitak. Uz veći i deblji penis će vam Bathmate ( pumpa za povećanje penisa ) povećati želju za seksom, izdržljivost, učvrstiti erekcije te povećati intenzivnost orgazma i ejakulacije.

Moj Bathmate pušta. Što da radim?

Za vrijeme upotrebe voda ne smije curiti iz spravice. Razlog za oticanje vode može biti zaostala mrvica. U tom slučaju položite Bathmate na ravnu površinu, najbolje na stol i isisajte iz njega zrak dok se ne primi za stol. Postupak je ponekad potrebno ponoviti više puta. Ako to ne pomaže, molimo da nas kontaktirate.

Povjerenje

Važno nam je povjerenje naših stranaka. Pošiljke su diskretno zapakirane. Nigdje se ne vidi ime ili adresa trgovine. Garantiramo vam anonimnost tako da ne morate brinuti da će itko vidjeti ili saznati što se nalazi u paketu. Po želji pošiljku Vam možemo poslati na poštanski ured gdje će Vas čekati do podizanja.