Dr. James Barada - intervju

Povećanje penisa prate mitovi i lažni neučinkoviti proizvodi, zbog kojih su ljudi postali skepticni i nepovjerljivi prema proizvodima tog tipa. Pitanje svakog muškarca koji želi povećati penis je da li stvar djeluje?! Kako bismo vam pomogli pri odluci, objavili smo na našoj web stranici liječnićko mišljenje urologa Dr. James Barade u intervjuu sa Christopherom Springmannom, voditeljem radijske emisije «Life, Love & Health.

Radijski intervju 1.dio (na eng.jeziku)Radijski intervju 2.dio (na eng.jeziku)

Skraćeni zapis možete pročitati ovdje:

 

Optimalnost i sigurnost za pacijente pri upotrebi. Možete li nam objasniti što to znači Dr. Barada?
Optimalnost proizvoda za pacijente je bila izuzetno povećana zbog hidrometode, načina rada Bathmate pumpe. Mnogo je sigurniji od zračnih pumpi. Voda koja stvara vakuum je mnogo manje agresivna od zraka i može postići povećenje penisa bez bolova i nelagode, što nije slučaj sa zračnim pumpama. Moji pacijenti tvrde da je upotreba Bathmate-a za njih zabavna svakodnevna vježba.

Na koji način Bathmate pomaže našem spolnom zdravlju?
Penis je u opuštenom stanju 99% vremena te se u to vrijeme u njemu nakupljaju toksini koji nagativno utječu na postizanje erekcije. Ustanovio sam da upotreba Bathmate pumpe praktično ispere toksine iz penisa, istovremeno se penis produlji i proširi – to su razlozi zašto upotreba Bathmate pumpe ima više pozitivnih strana.

Da li je jednostavan za upotrebu?
U usporedbi sa zračnim pumpama Bathmate je izuzetno jednostavan za upotrebu. Dokaz za to je Bathmate koji visi u mojoj kupaonici.

Može li upotreba Bathmate pumpe spriječiti nastanak erektilne disfunkcije?
To je područje kojem posvećujem jako puno pažnje. Mislim da je preventiva najvažnija. Bathmate preporučam svima koji žele spričiti razvoj bolesti i koji se brinu za kvalitetu svoje erekcije.

Ukoliko dobro razumijem, erektilna disfunkcija je jedan od simptoma kardiovaskularnih bolesti?
Erektilna disfunkcija je pokazatelj općeg zdravstvenog stanja kardiovaskularnog sustava. Zdravlje penisa tj spolno zdravlje je jako važno svim muškarcima.

Kakav je odaziv vaših pacijenata na proizvod Bathmate?
Svi nas izvještavaju o povećanju penisa i boljem spolnom životu.

Internet je pun raznih 'čudotvornih' lijekova i pomagala za povečanje penisa. Kamo bi uvrstili Bathmate?
Po iskustvima naših pacijenata rekao bih da je jednostavan i diskretan za upotrebu. Glavno je da zaista povećava penis što vodi do boljeg spolnog života.

Spomenuli ste da pacijenti izvještavaju o povećanju penisa?
Da, ne samo da su primjetili povećanje već su pacijenti zaista izmjerili penis i javili nam o promjeni u duljini i širini. Takve informacije moramo prihvatiti kao činjenice. Sam doduše još nisam napravio nikakvu studiju, ali bilo bi zaista zanimljivo napraviti znanstveno istraživanje na tu temu.

Da li je sprječavanje erektilne disfunkcije za vas od izuzetne važnosti?
Na području spolnog zdravlja je došlo vrijeme da erektilnu disfunkciju počnemo sprječavati umjesto da je liječimo. Bathmate je prema mojem mišljenju jedan od najvažnijih pomagala za prevenciju erektilne disfunkcije.

Da li Bathmate pomaže kod Peyronijeve bolesti tj. bolnog zakrivljenja penisa?
Vakuumska terapija sigurno pomaže u liječenju Peyronijeve bolesti, prije svega u sprječavanju daljnjeg zakrivljenja. Ne vidim razlog zašto Bathmate ne bi bio vodeći proizvod u prevenciji i Peyronijeve bolesti.

Koliko čestu upotrebu Bathmate pumpe savjetujete svojim pacijentima?
Za kupovinu Bathmate pumpe  nije vam potreban recept, možete je nabaviti u svakom trenutku. Osobno bih preporučio redovitu upotrebu, ali samo za kraći period dok se ne postigne željeni učinak. Upravo zbog toga je Bathmate tako iskoristiv- možete ga upotrebljavati dnevno, bez problema.

Da li je povećanje penisa stalno?
Studije o povećanju penisa kroz dulje vremensko razdoblje ne postoje, ali penis bi uz redovitu upotrebu trebao ostati u postignutom stanju. U svakom slučaju nema razloga zašto ga ne biste koristili dulje vrijeme, posebno kada ja upotreba tako jednostavna. Povećanje je prema mojem mišljenju stalno.

Da li vas pacijenti ispituju o drugim proizvodima za povećanje penisa?
Da, radi se o proizvodima, od kojih ti bude loše. Mislim da tamo vani proizvođači farmaceutskih proizvoda vrebaju labilne stranke koje će proizvod kupiti, iako će dobiti samo placebo učinak i nikakav stvaran pomak.

Znači Bathmate je alternativna terapija farmaceutskim proizvodima?
Bathmate djeluje na principu negativnog tlaka. Spravica je relativno jeftina i jako izdržljiva, prije svega pozitivno utječe na spolnu moć muškaraca. Bathmate je siguran i jednostavan za svakodnevnu upotrebu.

Znači vjerujete da je terapija negativnog tlaka primjerena za liječenje erektilne disfunkcije?
Vrijeme je za novo razdoblje čuvanja zdravlja penisa i u to razdoblje ulazimo sa proizvodom Bathmate koji je zbog svog vodenog patenta jednostavniji, ugodniji i sigurniji za upotrebu.

Razgovor vodio: Chris Springmann, odgovarao Dr. James Barada